info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

Auping gestoffeerde matrassen

Hoe je je gaat voelen als je op dit bed ligt, is het resultaat van de kwaliteit van de gestoffeerde matras en uw keuze uit de kwaliteiten van de topper

De matras zal voornamelijk de goede ondersteuning bieden en prima ventilerend zijn. De topper laat u meer of minder soepel slapen en zal de druk verlichten. In ons Lettopia kun je deze matrassen en toppers zien, testen en vergelijken.

De matras Comfort (18cm hoog) heeft de DPPS pocketveren 12cm hoog in de kern, met drie aangepaste hardheden in de comfortzones. De comfortlaag op de kern is 3cm HR schuim.  
De matras Deluxe (21cm hoog) heeft de DPPS pockerveren 12cm hoog in de kern, met 5 verschillende comfortzones en een 3D drukverdeler met aangepaste schouderzone.  Drukverdeling en soepelheid staan dus voorop.  
De matras Prestige (23cm hoog) heeft de DPPS pocketveren met hoogte 14cm, met 5 comfortzones. In de schouderzone is een inzet met visco-schuim, wat extra soepelheid biedt aan de schouder. De 3D drukverdeler met aangepaste schouder en heupzone is 2cm dik. Een matras van bijzondere hoge kwaliteit ! 

In de opties van het product kun je zonder meerprijs kiezen voor de klassiekere afwerking met bies rondom de matras of de strakkere uitvoering zonder bies.  
Alle matrassen hebben onderaan de ventilatiebodem die vastklikt aan de box, zodat de matras mooi op zijn plaats blijft en prima kan ventileren. 
De matras(sen) kun je straks kiezen in verschillende hardheden, afhankelijk van uw eigen lichaam, ervaring en voorkeur. Lees hierover meer.

Stap 1 - je klikt op de gewenste afmeting van matras

Bezig met laden...