info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

onze bibliotheek


We houden ons geïnformeerd met publicaties, artikelen en boeken over de wondere wereld van het goed slapen, onze nachtrust en de inrichting eromheen. 
En we hebben heel wat naslagwerk over interieur in de brede zin. 

Je kunt onze bibliotheek vrij consulteren in de winkel. 
Heb je interesse voor een publicatie, dan kun je makkelijk een link vinden om deze te bestellen bij de uitgever. 

Wil je een boek eenmalig thuis even dieper inkijken, dan kun je dit boek vrij even uitlenen (max drie weken).   Je reserveert het door ons een bericht te sturen en daarna haal je op in de winkel of we sturen het jullie gratis toe via Post of Kiala afhaalpunt.   We rekenen er natuurlijk op dat je het boek aan ons terugbezorgd in de winkel of via Post of Kiala (kost max 5 euro). 

over goed slapen


Vandaag heeft iedereen de nodige aandacht voor een goede nachtrust. Goed slapen is immers gezond en biedt ons een energieke dag aan.

Er is heel wat nagedacht en gestudeerd over hoe we ergonomisch en gezond goed gaan slapen.  Anderzijds zijn er veel tips en begeleidingen om ons zelf veel beter voor te bereiden op onze nachtrust.  

Het is goed om ons daarover geïnformeerd te houden.  We hebben daarom een bibliotheek met artikelen en boeken die hiervoor bijzonder relevant zijn.  Hieronder een overzicht van onze recentste beschikbare literatuur : 
 

over interieur en inrichting


In onze bibliotheek vindt je o.a.
Actief Wonen
De Standaard Wonen