dekbed Cloud 240x220 cm

Het sublieme dekbed Cloud van Auping.
Auping Cloud voelt licht en luchtig aan en zweeft haast om je lichaam. Dit dekbed is gevuld met 100 procent Mazurisch ganzendons, heerlijk warm en tegelijk super ventilerend. Zo voorkom je dat broeierige gevoel onder je dekbed.
 
 • vulling : 100% Mazurisch ganzendons, dons van de beste kwaliteit, RDS-gecertificeerd
  Het Auping Cloud-dekbed is gevuld met Mazurisch ganzendons, afkomstig van ganzen uit Mazurië in het noordoosten van Polen. Pools ganzendons is wereldwijd gekend voor zijn hoge kwaliteit. Het klimaat met warme zomers en ijzige winters draagt daaraan bij. Het Auping Cloud-dekbed is gevuld met 100 procent ganzendons en heeft daardoor een optimale isolatiewaarde. Dit dekbed is super ventilerend en voelt lichter en luchtiger dan een dekbed gevuld met gerecycleerde dons.
  Dons is een natuurproduct met een zeer lage milieu-impact. Er zijn immers maar weinig bewerkingen nodig om het materiaal gebruiksklaar te maken. Door het lage gewicht en het hoge isolerende vermogen, is er voor een donzen dekbed de helft minder vulling nodig dan voor een dekbed gevuld met polyester. Dons is biologisch afbreekbaar en onschadelijk als het in het milieu terechtkomt. Dons uit afgedankte kussens en dekbedden is ook nog eens eenvoudig te recycleren. Gerecycleerd dons heeft dus een nóg lagere milieu-impact dan nieuwe (virgin) dons. Alle donsproducten uit het Auping-assortiment zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). Dit keurmerk sluit dwangmatig voederen en levend plukken uit. 
 • tijk : 100% biologische katoen, met soft finish voor een extra zacht gevoel,
  en het Nomite label: de tijk van de dekbedden is zo dicht geweven dat het binnendringen van huisstofmijt wordt tegengegaan (hypoallergeen)

  wasbaar op 60 graden (we adviseren om het dekbed professioneel te laten wassen om de levensduur te garanderen)
 • model : gestikt in blokvormen, de dons blijft zo mooi op zijn plaats 
 
Alle Auping-dekbedden zijn verkrijgbaar in een vierseizoenen-, lente/herfst- en zomervariant. Doorgaans is de lente/herfst-variant (met warmteklasse 3) een ideaal dekbed voor het hele jaar. Heb je het in de zomer warm? Kies dan voor de zomervariant (warmteklasse 4). Voor de echt koude winternachten knoop je gemakkelijk beide delen aan elkaar tot een vierseizoenendekbed (warmteklasse 1).
 
 • lente/herfst = vulgewicht 160 gr./m²
 • zomer = vulgewicht 80 gr./m²
 • 4-seizoenen = 1 x lente/herfst (vulgewicht 160 gr./m²) en 1 x zomer (vulgewicht 80 gr./m²), voorzien van knoopsgaten om ze aan elkaar te verbinden
levensduur van 8 tot 10 jaar

Opties:

€ 749,00
tariefprijs
Aantal: klik naar de Goede Slapers prijs

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Het is ons vak en onze passie
om bezig te zijn met een voor jullie goed bed !