dekbed Nest 240x220 cm

Het zalige dekbed Nest van Auping.
Hou je van een licht donzen dekbed dat zacht over je heen valt? Kies dan voor Auping Nest, een heerlijk donzen dekbed met een zachte buitenkant van 100 procent biologisch katoen. Auping Nest bevat een fijne mix van 90 procent ganzen- en eendendons, waardoor het perfect isoleert en ademt. Kortom, onder dit dekbed heb je het nooit te warm of te koud.
 
 • vulling : 90% gerecycleerd dons / 10% gerecycleerde veertjes - GRS-gecertificeerd
  Het Auping Nest-dekbed is gevuld met gerecycleerde dons, afkomstig van hoogwaardige, gebruikte donzen dekbedden en kussens. Na grondige selectie, reiniging en droging is dit dons minstens zo schoon als nieuw dons. Het gerecycleerde dons wordt na het verwerkingsproces op kwaliteit en reinheid gecontroleerd door onafhankelijk laboratorium International Down and Feather Testing Laboratory. Gerecycleerd dons uit de Auping-collectie is dan ook van de allerhoogste kwaliteit, heeft een mooie vulkracht en een fijne isolatie.
 • tijk : 100% biologische katoen, met soft finish voor een extra zacht gevoel,
  en het Nomite label: de tijk van de dekbedden is zo dicht geweven dat het binnendringen van huisstofmijt wordt tegengegaan (hypoallergeen)

  wasbaar op 60 graden (we adviseren om het dekbed professioneel te laten wassen om de levensduur te garanderen)
 • model : gestikt in blokvormen, de dons blijft zo mooi op zijn plaats 
 
Alle Auping-dekbedden zijn verkrijgbaar in een vierseizoenen-, lente/herfst- en zomervariant. Doorgaans is de lente/herfst-variant (met warmteklasse 3) een ideaal dekbed voor het hele jaar. Heb je het in de zomer warm? Kies dan voor de zomervariant (warmteklasse 4). Voor de echt koude winternachten knoop je gemakkelijk beide delen aan elkaar tot een vierseizoenendekbed (warmteklasse 1).
 
 • lente/herfst = vulgewicht 175 gr./m²
 • zomer = vulgewicht 90 gr./m²
 • 4-seizoenen = 1 x lente/herfst (vulgewicht 175 gr./m²) en 1 x zomer (vulgewicht 90 gr./m²), voorzien van knoopsgaten om ze aan elkaar te verbinden
levensduur van 8 tot 10 jaar

Opties:

€ 449,00
tariefprijs
Aantal: klik naar de Goede Slapers prijs

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Foto('s):

Het is ons vak en onze passie
om bezig te zijn met een voor jullie goed bed !