info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

een bed huren, prima oplossing !


Op vakantie of op hotel huren we een kamer met bed. Het huren van een bed is ons dus niet vreemd !
 
Je schaft je graag een eigen bed aan, passend voor het comfort dat je lichaam vereist en mooi om van te houden.  Dat is prima.
Maar soms heb je nog niet onmiddellijk zicht op een volledige oplossing, maar wil je wel snel goed kunnen slapen.   Even een bed huren kan een antwoord bieden.
 
Er zijn omstandigheden waarin we soms over een kortere periode wat extra verwachten van ons bed. 
Denk maar aan een herstelperiode van een fysiek letsel, waarbij recht kunnen zitten in bed of de voeten wat hoger kunnen brengen heel wat extra comfort zou bieden.  
Of voor een preventief relaxmoment of rustperiode die je door de kinesist of therapeut wordt geadviseerd....
Of denk aan de leuke periode waarin jonge moeders de kleine baby de voeding geven in bed. Rustig kunnen rechter zitten in bed kan dit liefdevolle werk wat aangenamer maken…
Snel een passende verstelbaarheid in je bed laten monteren en dit huren voor deze periode is een mooie oplossing.
 
Een extra bed in huis om op een andere plaats dan de slaapkamer te kunnen rusten en slapen om bvb het trap gebruik even te vermijden….het kan door even een mooi bed te huren.
 
Of soms hebben we gasten over de vloer voor een weekend of een langere termijn en hebben we dus voor deze kortere periode een extra bed van doen.  Huren kan dan een goede en doeltreffende oplossing zijn.   De ruimte blijft beschikbaar als het bed er niet is en heb je het van doen dat is het kant en klaar daar.
 
Neem contact op als je hieromtrent wat meer wilt weten of laat je suggesties kennen !  
Vermeld zeker de gewenste periode, een 2p of 1p bed, uw adres en de mogelijkheid om in te huizen ( op verdieping, mag en kan de lift gebruikt worden, parkeren mogelijk...).  We kunnen jullie dan een concreet voorstel opmaken.

Idee van de huurprijs en afspraken om een bed te huren voor uw gasten ? Klik hier door.

Even uw aandacht : 
Doeltreffendheid en duurzaamheid zijn waarden die we voorop stellen.  Even een bed huren is heel resultaatgericht en daarom ook duurzaam.  Die duurzame oplossing verliezen we al te snel als we hiervoor grote afstanden op en af rijden. 
We bieden deze huurdienst dan ook enkel lokaal aan binnen een omgeving van circa 35km vanuit Poperinge.  


De huurperiode heeft een maximum van 30 dagen.  Het maximum aantal ligplaatsen is vier