info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

een goed bed is geen garantie


We hebben een goede slaap nodig om lichamelijk en geestelijk te rusten en te herstellen van een actieve dag.  Zeer veel factoren en omstandigheden hebben invloed op de kwaliteit van de slaap.  Op enkele hebben we weinig invloed, op andere hebben we zelf invloed door planning, ontspanning, gezond eten en leven…. 

Een goede lighouding en een prima ondersteuning , m.a.w. een goed bed, zal hier heel hulpvaardig kunnen zijn.  
Ook een goede hygiëne en klimaatregeling van de matras, bodem, het bedtextiel en het dekbed dragen bij aan de goede slaap. 

Een goed bed is een voorwaarde om goed te kunnen slapen, helaas geen garantie op een goede slaap.
 
Een goed bed is dus steeds en voor iedereen van groot belang. 

Ons lichaam en ons slaappatroon verandert ons ganse leven door.  Een gezonde slaap en de gezonde lichaamshouding en ondersteuning is dus geen absolute vaststelling, maar verschilt in functie van leeftijd en beleving. We moeten ons bed voortdurend in goede vorm houden en onderhouden.

Een fysiek vermoeide, kwetsbare of gekwetste rug is het gevolg van vele factoren en gebeurtenissen in ons leven en arbeid.   Is daar vakkundige hulp of herstel nodig, dan gaan we tijdig op bezoek bij de professionele hulpverleners en volgen we hun advies op.  
Anders kunnen we best preventief aandacht hebben voor onze lichamelijke fitheid en slijtage.  

Een goed bed kan helpen bij de recuperatie en het herstel tijdens onze nachtrust door een ontspannende lighouding te voorzien.  Denk hierbij ook aan een goed en passend hoofdkussen.  

maar je hebt garantie op een goed bed