hoeslaken

hoeslaken

hoeslakens
klik op je keuze, lees meer, zie er de Goede Slapers prijs en order onlineUw matras wordt opgedekt met een hoeslaken op maat van uw matras en in de kleur die past bij uw dekbedovertrek, uw boxspringbed, bedomranding...kortom uw persoonlijke smaak.   
Het hoeslaken kan regelmatig gewassen worden en biedt u steeds een hygienisch en heerlijk aanvoelend comfort aan.
 
Hoeslakens worden in onze gamma aangeboden in uitvoeringen

  • jersey easy : zachte katoengarens, met elastan : goed rekbaar, fris en aangenaam ! 
    Geschikt voor matrassen tot 28cm hoog. Rondom voorzien van elastiek, blijvend perfecte pasvorm. Niet nodig te strijken.
  • jersey bonnanotte : gekamde katoen, met elastan (180gr/m²) : heel rekbaar, fris en aangenaam ! 
    Geschikt voor hoge matrassen (hoekhoogte van hoeslaken 38cm). Rondom voorzien van elastiek, blijvend perfecte pasvorm. Niet nodig te strijken.  
  • jersey maxima : zwaardere kwaliteit, katoen met elastan (230gr/m²) : uitzonderlijke rek, heel zacht en luxe ! 
    Geschikt voor heel hoge matrassen (hoekhoogte van hoeslaken 45cm). Rondom voorzien van elastiek, blijvend perfecte pasvorm. Niet nodig te strijken.

Een jersey hoeslaken van goede kwaliteit biedt het beste totaalpakket van look, touch, onderhoudsvriendelijkheid, gebruiksgemak, ... .   Heel zacht en gezellig in de winter, fris en droog in de zomer.  Heel duurzaam. 
Het Jersey Maxima hoeslaken heeft een uitzonderlijke elasticiteit.  Door harder te trekken rekt deze Jersey steeds verder uit.  Belangrijk daarbij is dat na het loslaten en ontspannen deze jersey wederom volledig in zijn oorspronkelijke vorm zal willen terugkeren.  In uitgerekte toestand is derhalve bij deze jersey stof een behoorlijke innerlijke trekkracht aanwezig.  Deze mooie eigenschap garandeert een plooivrij en glad ligvlak en een uitstekende pasvorm. 

Onderhoudstip : lees en gebruik steeds de duidelijke etiketering op het product wasbaar op een kreukherstellend programma op 40°C of op 60°C (zie etiket) met vloeibaar bontwasmiddel. Niet laten bleken. Mag in de droogtrommel op lage temperatuur. 


Een hoeslaken voor mijn matrastopper (of topmatras of dekmatras) ?
Onze jersey hoeslakens voor matrassen zijn van hoge kwaliteit katoen met elasthaan en hebben een stevige elastiek rondom, waardoor die ook mooi passen op een topper. 

Bezig met laden...
hoeslaken jersey bonnanotte
hoeslaken jersey bonnanotte
hoeslaken jersey bonnanotte
€ 29,00
hoeslaken jersey easy
hoeslaken jersey easy
hoeslaken jersey easy
€ 30,00
hoeslaken jersey maxima
hoeslaken jersey maxima
hoeslaken jersey maxima
€ 48,50

Het is ons vak en onze passie
om bezig te zijn met een voor jullie goed bed !