hoofdkussen Cloud Latex 60 x 40 cm

Het hoofdkussen Cloud Latex 
Auping Cloud is gemaakt van natuurlatex. Dit materiaal is van nature veerkrachtig en flexibel, waardoor het een goede ondersteuning biedt. Het zorgt er ook voor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, zodat je nog comfortabeler ligt. Bovendien behoudt een latex hoofdkussen altijd zijn vorm. Dit kussen ademt ’s nachts met je mee door openingen in het natuurlatex die extra goed ventileren.
De speciale schoudercontour in het hoofdkussen sluit mooi aan op je lichaam.
Heb je last van een huisstofmijtallergie, of vind je het prettig om je kussen regelmatig te wassen? Dan heeft Auping Cloud de perfecte oplossing. De afneembare hoes is makkelijk te wassen en zó weer droog. 
Auping Cloud is verkrijgbaar in 4 hoogtes. Kies de hoogte die past bij je matras én je slaaphouding voor de juiste ondersteuning van je nek. Dit kussen is geschikt voor buik-, zij- en rugslapers. 
 
  • vulling : 100% natuurlatex
  • hoes : 100% gerecycleerd polyesterbreisel, wasbaar op 60 graden
  • hypoallergeen
  • levensduur : vanuit hygiënisch oogpunt 3 à 5 jaar
 
Auping Cloud is gemaakt van 100 procent natuurlatex, op duurzame wijze gewonnen uit het sap van rubberbomen. De natuurlatex wordt geproduceerd in verantwoord beheerde bossen, met transparantie en traceerbaarheid gedurende het hele proces. Het sap, ook wel rubbermelk genoemd, wordt uit de boom gehaald via een inkeping in de boomschors. De witte rubbermelk druppelt vervolgens in een opvangbakje. Nadat er voldoende melk is gewonnen, stolt de inkeping binnen enkele minuten. De boom kan dus keer op keer opnieuw melk produceren.

Opties:

€ 149,00
tariefprijs
Aantal: klik naar de Goede Slapers prijs

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Foto('s):

Het is ons vak en onze passie
om bezig te zijn met een voor jullie goed bed !