nl
X

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

kid's corner


 

Dit Minimo programma van Hulsta Now is erg inspirerend, met accentkleuren in het warme natuurlijk eiken, lichtroze of lichtblauw. 
De oppervlakten zijn erg duurzaam en makkelijk te reiningen. Afgeronde kanten en grepen zorgen voor veiligheid.  De kleerkasten zijn heel praktisch en hebben de hoogte van 192cm, in 2- en 3deurs versie. Met of zonder lade onderaan.

Zowel het baby bed als het junior bed laten de kamer doorgroeien van baby tot kid en junior.....   Het bedrek op de bedzijde gemonteerd beveiligt de jonge slaper tegen het uitrollen en wordt later een opzetpaneel op de bedkop. De ronde kids grepen op de deuren kan je laten doorgroeien naar korte greepstangen in alu. 

Het mooie bed met de bedmaat 90x200 kost 325 euro, een 2-deurskast vanaf 562 euro, een nachttafel vanaf 194 euro. 
Dit is een snel lever meubelprogramma (levertermijn 3 à 4 weken). 
Op basis van jullie beschikbare ruimte (neem afmetingen of het pan van de kamer) kunnen we voor jullie met ons 3D plan programma de meubelen in jullie kamer intekenen. Kom even langs om hierover samen te overleggen of contacteer ons !


 
Now Minimo bed 1persoons
€ 325,00

Prijs per stuk

Now Minimo kleerkast
€ 562,00

Prijs per stuk

Now Minimo nachtkastje
€ 194,00

Prijs per stuk

een tof bed


 

Op zoek naar een bed met de sfeer en de uitstraling zoals je die zelf wilt ?  Laat je even inspireren, gebruik je verbeelding en durf te combineren !
We letten op een goed comfort voor een prima lighouding, een goede hygiene en ventilatie, met een makkelijk onderhoud en duurzaamheid. 

In de junior kamer is ook het 1-persoonsbed groot erg geliefd.  Heel wat meer ruimte in bed en wat later ook een gastvrij bed voor twee. 
Het kid's bed is standaard 90x200 in bedmaat.  De Hulsta bedomranding hebben de breedte bedmaat 100x200 en bij Auping bedden en boxprings zijn ook de bedmaat 120x200 en 140x200 vlot beschikbaar. 

 
Original bed met matras Inizio 1p
€ 1.205,00

Prijs per (bedframe + spiraal + matras)

Original box met matras Inizio 1p
€ 1.095,00

Prijs per (box + matras)

-10%
Up-to-day boxspring bed 1p
Up-to-day boxspring bed 1p
€ 695,00 € 775,00

Prijs per volledig bed

een mooie en functionele kleerkast


 

Kijken we uit naar een heel functionele kast of ruimere kastenwand dan biedt het Hulsta Now Flexx programma bijzonder veel mogelijkheden. We kunnen de kast voor jullie samenstellen zowel in breedte, uitvoering en binnen indeling, precies zoals jullie die willen inpassen in jullie interieur en gebruik. 

Op basis van jullie beschikbare ruimte (neem afmetingen of het pan van je huis) kunnen we jullie snel via ons 3D plan programma een kast samenstellen. Kom even langs om hierover samen te overleggen of contacteer ons !


Prijsvoorbeeld : Now Flexx 4-deurs kast in witte lak, vanaf 1.400,00 euro
 

creatief plaatsen en bergen 

Laat je creativiteit maar helemaal los en daag jezelf even uit ! 
Met dit Now-to-Go programma maak je je eigen kamer af zoals jij dit wilt. Je stelt je waardevolle objecten in de picture, je boeken en fotos krijgen een boeiende plaats, je kan er alle kanten mee uit....


Je kunt de elementen aan de muur ophangen of stapelen.  Je kunt ze liggend of staande plannen.   
Het element kun je bestellen met of zonder klep, in de combinatie sneeuwwit met leigrijs kopsrandje, met klep dan hoogglans puur wit of de combinatie leigrijs, met klep dan in natuurlijk eiken.

Prijs van het element 75cm breed ( hoogte 37,5cm en diepte 37,5cm)  is 161 euro en met klep 183 euro. 
Het element 37,5cm breed heeft de prijs van 107 euro en met klep 129 euro.
Snel beschikbaar : circa 3 à 4 weken. 

 
element Now To Go
€ 183,00

Prijs per stuk

een leuk en functioneel extra bed !


 

Met het Cubed haal je een extra bed in de kamer, dat altijd klaar staat en heel weinig plats inneemt.  Het kan een heel mooie kleur dragen, beschrijfbaar zijn op zwart bordverf, of als kapstok dienen...  Lees meer over dit mooie extra bed
 
Cubed bedmaat 140x200
€ 1.150,00

Prijs per stuk

Cubed bedmaat 90x200
€ 995,00

Prijs per stuk