info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

kleerkasten en commodes

Het Hulsta Now programma biedt heel diverse oplossingen om voor u de kleerkast te ontwerpen die je zoekt.  Aan de hand van uw beschikbare ruimte, uw gewenste binnenindeling en de uitvoering en kleur die u verkiest, maken we voor u een mooie 3D ontwerp klaar. Gratis !

functioneel en mooi !


Onze beschikbare ruimte voor de kleerkast willen we optimaal gebruiken, door een passende afmeting en een heel praktische inrichting van de kleerkast te kiezen. Hebben we een vaste woonplaats, dan kan het optimaal zijn om hiervoor beroep te doen op de maatwerk bedrijven die u een ontwerp kunnen maken en realiseren. 

Houden we van een mobiele oplossing, dan kunnen wij jullie mooie voorstellen maken met de kastprogramma's Now Flexx, Now Basic en Now Slide van fabrikant Hulsta.   Met ons tekenprogramma kunnen we op basis van uw afmetingen en interieur gegevens een kastenwand ontwerpen in 3D planning.  Samen kunnen we de binnenindeling optimaliseren en de uitvoering kiezen.  Voor dit ontwerp is ook dadelijk een budget opgemaakt en weet u wat uw project gaat kosten. En het ontwerp kost je helemaal niks !

Via deze volgende links kun je alvast kennis maken met deze programma's.  Het programma Now Flexx biedt vele mogelijkheden op basis van draaideuren, heel mooie oplossingen met schuifdeuren vinden we in het programma Now Slide. 

kommodes en bijmeubelen


Mooi om onze slaapkamer verder in te richten met een elegante ladencommode, een element met deuren, een klein boekenrek of een decoratief meubel. 

Hier alvast enkele concrete voorbeelden.  Ook het programma Hulsta Now To Go laat je toe om je slaapomgeving heel creatief aan te vullen met wat bergruimte.