info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

een frisse en flexibele logistiek op uw maat

Wij leveren uw  nieuwe bed, matras of bodem gratis, tot 175km van bij ons in 8970 Poperinge en dit vanaf een aankoopbedrag van 495 euro.  Zie via google maps
Uitzondering zijn de outlet- of toonzaalmodellen die een bijzondere lage prijs hebben, zonder levering !
Voor de leveringskost verder af, voor een kleiner bedrag, of voor de levering van outlet modellen, neem snel even contact op. 

Bedtextiel, hoofdkussens..(wat in een klein pakket gaat : tot 20kg, max 95cm lengte) wordt binnen België gratis  verstuurd via UPS (Access Point) afhaalpunten.  Lees over deze verstuurmethode meer via deze link
Ook bijzonder welkom in het Lettopia om uw pakket af te halen.


Woont u op etage, let er dan op dat de goederen eenvoudig op etage kunnen worden gebracht en dat hiervoor ook de lift gebruikt mag worden.  Het zo nodig gebruik van een buitenlift is niet in de levering inbegrepen. 

Nieuwe bedden en slaapcomfort worden door ons bij u ontpakt en vakkundig gemonteerd.  
Bijgaande meubelen die op de vloer staan, worden ook door ons gemonteerd. Het ophangen of vastmaken aan muren kunnen wij niet uitvoeren. Verpakkingen nemen we terug mee. Het bed of slaapcomfort is dus klaar om in gebruik te nemen
Is de levering en/of montage niet inbegrepen, dan is dit is bij het product en order duidelijk vermeld, zoals bvb bij toonzaalmodellen of outlet producten.

Wij verwijderen gratis uw te vervangen matras(sen) of bodems en verwerken deze verder op passende wijze.

Hebt u, buiten onze leveringen, hulp nodig bij het monteren van meubelen (bvb als deze zijn aangekocht in pak, zonder montage), het verplaatsen of verhuizen, dan verwijzen we jullie graag naar vakmensen in meubelmontage

wanneer komen we bij jullie langs ?

Leveringen van matrassen of bedden verzorgen wij zelf. We zijn zo ook heel flexibel en we kunnen ons makkelijk aanpassen aan de momenten waarop iemand bij u thuis beschikbaar is.  Zodra de goederen bij ons klaar staan voor levering, sturen we u een bericht met de vraag om ons enkele momenten voor te stellen waarop de levering makkelijk lukt. We bevestigen dan snel wanneer we langs komen. 

Wij leveren verderaf veelal op verkeersarmere momenten, zoals in de avonduren of op zondag.  Ook de maandag is hiervoor gereserveerd. Dan zijn de klanten makkelijker thuis om de goederen te ontvangen en ontwijken we veilig de drukke spitsuren.  Enkel op zaterdagnamiddag plannen we geen leveringen, want dan is onze ganse ploeg druk aan het werk in de winkel.

Tijdens de dag leveren we op uw vraag, met aankomst tussen 9u30 en 11u30 en tussen 13u30 en 18u30. 
Maar lukt het bvb beter later in de avond, stel ons de vraag ! 

hoe lang duurt de levering ?

Het inhuizen, monteren en het verwijderen van de verpakkingen van een compleet bed zal ons ongeveer 35 à 50 minuten vragen.  Uiteraard afhankelijk van de aard van het bed en zijn uitrusting en de makkelijke toegang. 
Je kunt hiermede rekening houden bij het nazoeken van je agenda en je beschikbaarheid om de levering te ontvangen.   Indien mogelijk vermelden wij de benodigde tijd als wij u verwittigen dat jullie nieuwe bed klaar is voor levering of je kunt het ons altijd even vragen.

Voor de levering van enkel een matras volstaan meestal een 15 à 20 minuten max. 

jullie goed voorbereiden op de levering

Maak de ruimte net en vrij, waar je nieuwe bed, slaapcomfort of meubilair komt te staan zodat de montage vakkundig kan gebeuren. 
Let erop dat deze ruimte ook makkelijk bereikbaar is en verwijder mogelijke hindernissen in de gang of op de trap. 
Is de ruimte moeilijk te bereiken, bvb voor een grote matras via de trap, zorg dan voor wat extra hulp bij het naar boven brengen.
Woon je op etage, kijk na of de lift voldoende groot is voor deze levering en of deze mag gebruikt worden.
Zorg ervoor dat te vervangen bodem(s) en/of matras(sen) klaar staan voor vervoer als je deze, zoals afgesproken, wilt meegeven voor verdere verwerking.
Heb je vragen, spreek er ons tijdig over !

levertermijn

Onze leveranciers hanteren korte en stipte levertermijnen. Binnen enkele dagen na uw bestelling kunnen wij u melden wanneer wij jullie nieuwe slaapcomfort bij ons zullen ontvangen. Na ontvangst kan je bed of matras dan snel bij jullie aangeleverd worden.
Wil je pas later dan bij eerste gelegenheid, bvb na inrichtingswerken, de goederen geleverd krijgen, meldt dit dan bij de bestelling.

Matrassen hebben een normale levertermijn van circa 3 à 4 weken.
Boxspringbedden en bedomrandingen hebben omwille van hun persoonlijke keuze aan bekleding en uitvoering een levertermijn van circa 4 à 6 weken.
Hoofdkussen, dekbedden en bedtextiel zijn snel leverbaar.
goed verhuizen, half gewonnen
goed verhuizen, half gewonnen
nog vragen ? naar FAQ
nog vragen ? naar FAQ
wat met je oude matras ?
wat met je oude matras ?
garanties en meer
garanties en meer