info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

de levering, een bijzonder moment

gratis levering
gratis vakkundige montage
 

en op passende momenten
  • van di < vrij , met aankomst tussen 9u30 en 11u30 en tussen 13u30 en 18u30,
  • eenvoudige leveringen kunnen mogelijk ook op zaterdagmorgen,
  • verderaf veelal op verkeersarmere momenten, zoals in de avonduren of op zondag.  Ook de maandag is hiervoor gereserveerd. 
  • lukt het voor u beter op een ander moment, stel ons de vraag !  

afspraken bij de levering en montage

Zodra verstuurbare goederen klaar staan om via UPS  te worden verstuurd, zenden wij u hieromtrent een bericht.
Zodra uw nieuwe slaapcomfort of meubelen, die we zelf bij u brengen, bij ons klaar staan voor levering, sturen we u een bericht met de vraag om ons enkele momenten voor te stellen waarop de levering voor u makkelijk lukt. We bevestigen dan snel wanneer we langs komen. 
 
Het inhuizen, monteren en het verwijderen van de verpakkingen van een compleet bed zal ons ongeveer 35 à 50 minuten vragen.  Uiteraard afhankelijk van de aard van het bed, zijn uitrusting en de makkelijke toegang.  Voor de levering van enkel een matras volstaan meestal een 15 à 20 minuten max. 

Bereid u goed voor op de levering.  
  • Maak de ruimte net en vrij, waar je nieuwe bed, slaapcomfort of meubilair komt te staan zodat de montage vakkundig kan gebeuren. 
  • Let erop dat deze ruimte ook makkelijk bereikbaar is en verwijder mogelijke hindernissen in de gang of op de trap. 
  • Is de ruimte moeilijk te bereiken, bvb voor een grote matras via de trap, zorg dan voor wat extra hulp bij het naar boven brengen.
  • Woon je op etage, kijk na of de lift voldoende groot is voor deze levering en of deze mag gebruikt worden. Het zo nodig gebruik van een buitenlift is niet in de levering inbegrepen. 
  • Zorg ervoor dat te vervangen bodem(s) en/of matras(sen) klaar staan voor vervoer als je deze, zoals afgesproken, wilt meegeven voor verdere verwerking.
Wij monteren vakkundig uw nieuwe bed of slaapcomfort. Meubelen die op de vloer staan, worden ook door ons gemonteerd. Het ophangen of vastmaken aan muren kunnen wij niet uitvoeren. 
Wil je later je bed of meubelen verplaatsen of verhuizen, dan kun je gebruik maken van onze service "gratis hulp bij verhuis"

Is de levering en montage afgewerkt, dan kun je je nieuwe slaapcomfort of meubelen in gebruik nemen.
Heb je vragen, spreek er ons tijdig over !

levertermijn

Onze leveranciers hanteren korte en stipte levertermijnen. Binnen enkele dagen na uw bestelling kunnen wij u melden wanneer wij jullie nieuwe slaapcomfort bij ons zullen ontvangen. Na ontvangst kan je bed of matras dan snel bij jullie aangeleverd worden.
Wil je pas later dan bij eerste gelegenheid, bvb na inrichtingswerken, de goederen geleverd krijgen, meldt dit dan bij de bestelling.

Matrassen hebben een normale levertermijn van circa 3 à 4 weken.
Boxspringbedden en bedomrandingen hebben omwille van hun persoonlijke keuze aan bekleding en uitvoering een levertermijn van circa 4 à 6 weken.
Hoofdkussen, dekbedden en bedtextiel zijn snel leverbaar.