info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

Match bed


Het Auping Match bed is een bijzonder vriendelijk en helder bed.  Het combineert het Auping comfort met een tijdloze vormgeving met een grote eigenheid.  Je kiest je bed in vorm en kleur en stelt het samen naar je eigen comfort wensen. 
Eens te meer betekent dit kiezen voor het bed dat bij jou past....

Je hebt de keuze in de bedomranding 

MATCH ALUMINIUM
het bedkader is vervaardigd uit 14cm hoge gevormde aluminium panelen, gelakt in een mooie kleur naar keuze, met afgeronde hoekdelen. De kleur van deze hoekdelen kun je ook apart kiezen of opteren voor aluminium hoekdelen.
Heel helder en strak, op de rechte ronde pootjes ( 25cm hoog - dia 4cm ) in gepoedercoated alu kleur
of op de karaktervolle design poten ook in gepoedercoated alu kleur. 

 
MATCH WOOD
dit bedkader is vervaardigd uit massief beukenhout, 15,5cm hoog. De zijkanten van de panelen zijn aan de onderkant afgerond.  
Dit bed kun je kiezen in de afwerkingen gebeitst hout.  Dit staat voor de gezellig zichtbare houtnerf. De hoekdelen zijn daarbij steeds gepoedercoated alu kleur. 
Anerzijds kan dit bed ook in de mooie kleuren gelakt worden. De kleur van de hoekdelen kun je ook apart kiezen of opteren voor aluminium hoekdelen.
Heel helder en strak, op de rechte ronde pootjes ( 25cm hoog - dia 4cm ) in gepoedercoated alu kleur
of op de karaktervolle design poten ook in gepoedercoated alu kleur. Beide bedden kun je aanvullen met
het
hoofdbord Straight ,  een smal houten hoofdbord, 24cm hoog, afgewerkt met alu einddelen. Te monteren met een hoogte (vanop de vloer) van 76 cm of 82 cm. 

het
hoofdbord Curved , uit gelaagd beukenhout, 36cm hoog, met de buitendelen in afgeronde vorm en tussendelen in alu.  Te monteren met een hoogte (vanop de vloer) van 84 cm of 90 cm. 

Beide hoofdborden kunnen in alle hout beitsttinen en lakkleuren afgewerkt worden. 

Een prachtige aanvulling is het zwevend
Match nachtkastje, met lade. 
De corpus wordt geleverd in gepoedercoated alu, het ladefront is van hout en uitgevoerd in beitsttint of lak naar keuze. 
Geen producten