info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

WE ZOEKEN IN DE MATRAS STEUN EN SOEPELHEID

In ons bed gaat ons lichaam rusten en herstellen. Ons bed neemt het dus even van ons over om ons lichaam in een goede en gezonde houding te behouden. 
De matras, samen met de bodem, brengt ons in een zeer goede lighouding.  Ze laat ons makkelijk bewegen, verlaagt de drukervaring en gaat goed ventileren.

Veerkracht kan het contact met de stevige ondersteuning zacht laten aanvoelen en soepel bewegen behouden. Denk aan de veerkracht van de zool van je sportschoenen, of de aangename veerkracht van de sportvloer... 
Of je kiest voor een pocketveren matras of voor een matras met een volledige schuimkern (lees over deze keuze verder op deze pagina), kies een voldoende kwaliteit. 

 


 

CATALOOG


Je bent wel wellicht best tevreden over je matras, maar na circa 30.000 slaapuren is de matras aan vervanging toe. Of je lichaam heeft nood aan wat meer comfort en daar kan de matras heel wat aan bijdragen. Wat is er immers heerlijker dan een nieuwe frisse matras. 

Houden we van een compacte matras, zijn we goede slapers, sportief en probleemloos, dan liggen we heel voorbeeldig op " een goede matras ".
Willen we wat meer of extra preventief comfort en liggenot, dan kiezen we voor een " meer dan goede matras ".
Hebben we een kwetsbare rug, schouders of heup, of soms een vermoeid lichaam na een drukke dag, of we willen ons heel goed uitrusten en uitermate gaan genieten van ons bed,  dan gaan we voor " een zeer goede matras ". 
Je herkent ze verder bij ons aan deze kleuren.

Welkom in het Lettopia, onze wondere wereld van goede bedden, om samen deze kwaliteiten te voelen en te ontdekken !

Deze link brengt je snel bij een overzicht van onze belangrijkste matrassen. Klik op uw bedmaat  :