nl
X

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

UW KLANTENVOORDEEL WORDT IN MINDERING GEBRACHT IN HET WINKELMANDJE - EXTRA WINTERSALE AUPING TOT 17/2/2019. LAST CALL !

0

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

bescherm uw matras in het gebruik


U gaat iedere nacht op uw matras slapen, bewegen, transpireren....  Om uw kwaliteitsvolle matrashoes te beschermen tegen dit dagdagelijks gebruik raden we aan om een goede matrasbeschermer boven op uw matras aan te brengen. U kunt deze periodiek luchten en wassen. Prima om uw matras voor langere tijd rein en fris te houden.

Slapen op lucht, dat is wat de SmarstSleeve mogelijk maakt ! 
De matrasbeschermer zal niet enkel uw matras mooi en net houden, hij kan ook erg functioneel zijn voor een optimaal slaapklimaat. 
De kern van de Sleep Airsential bestaat uit een unieke 3D-structuur.  Hierdoor beweegt voortdurend meer lucht onder ons lichaam. Transpiratievocht verdampt er, warmte wordt afgeleid en we behouden een droge en gezonde omgeving.  Zo vermijden we de vochtopname en mogelijke condens en vochtafdruk in onze matrashoes. 
De extra veerkracht van deze 3D kern komt ten goede aan ons ligcomfort.

De Airsential is een plateau dat op de matras gaat liggen en met twee doeltreffende elastieken over de matras wordt vastgelegd.  Alle eigenschappen en ventilatiekracht van de matras worden behouden.

Vaarwel tegen allergiën !
Alle Smartsleeve matrasbeschermers of matrasverbeteraars zijn behandeld met de Purotex (actieve probiotica) technologieen en reduceren zo op natuurlijke wijze drastisch het aantal huisstofmijt allergenen.  Lees meer over Purotex van Bekaert-Deslee
De basic beschermer is de katoenen molton hoes.  Het gaat om een zacht aanvoelend geruwd weefsel dat zo makkelijk veel lichaamsvocht kan opnemen.  Het textiel is licht elastisch (stretch) zodat hij als een pasvorm goed over de matras heen gaat in zijn hoesvorm. 

De waterdichte matrasbeschermer vermijdt in het bijzonder het doordringen van vocht. Heel aangenaam aanvoelend opgebouwd uit drie lagen : bovenaan badstof, tussenliggend een waterdichte polyurethaan film en een onderzijde van molton (100% katoen).  Wasbaar op 95°, mag in de droogtrommel op lage temperatuur, hoeft niet te worden gestreken. 

 
Airsential,matrasbeschermer met meer
€ 99,00

Prijs per stuk

Molton matrasbeschermer
€ 21,50

Prijs per stuk

Sandwich waterdicht matrasbeschermer
€ 54,50

Prijs per stuk

beschermers en verbeteraars voor uw hoofdkussen


Ook uw hoofdkussen verdient zeker onze aandacht om het te beschermen. We liggen en ademen er diep tegen aan. 
Vooral voor wie fel via het hoofd transpireert of wie kwetsbaar is voor bepaalde allergenen, is de beschermer of verbeteraar van ons hoofdkussen zeer belangrijk. 


 
Molton kussenbeschermer (set van 2)
€ 23,00

Prijs per set van 2 kussenbeschermers

Smartsleeve kussenverbeteraar
€ 59,00

Prijs per stuk

special offers


Enkele matrasbeschermes en matrasverbeteraars worden in uitvoering en verpakking gewijzigd en daarom komen de laatste stukken in voorraad in de outlet-aanbieding.
Met een aantrekkelijk prijsvoordeel !
Klik naar de aanbiedingen.