we zoeken in de matras steun en veerkracht


die ons, samen met de bodem, in een zeer goede lighouding brengt, makkelijk laat bewegen, een prima drukervaring aanbiedt en goed ventileert.
In ons bed gaat ons lichaam rusten en herstellen. Ons bed neemt het dus even van ons over om ons lichaam in een goede en gezonde houding te behouden. 

Veerkracht kan het contact met de stevige ondersteuning zacht laten aanvoelen en soepel bewegen behouden. Denk aan de veerkracht van de luchtzool van je sportschoenen, of de aangename veerkracht van de sportvloer... 
Of je kiest voor een pocketveren matras of voor een matras met een volledige schuimkern (lees over deze keuze verder op deze pagina), kies een voldoende kwaliteit. 


ontdek !
hoe de matras een stevige ondersteuning en soepele veerkracht combineert :

 
Welkom in onze wondere wereld van goede bedden

Welkom in onze wondere wereld van goede bedden

Het is ons vak en onze passie om bezig te zijn met een goed bed. We investeren veel in kennis en innovatie. Op deze site informeren wij u graag, maar nog liever ontmoeten wij jullie in ons "lettopia", onze presentatie en testruimte van mooie bedden, prima slaapcomfort en materialen.

Welkom van dins- t.e.m zaterdag - van 10 < 12 en van 14 < 18u30, en altijd als je vooraf even laat weten wanneer je langs komt.