info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

omruilgarantie hardheid van de matras


Het kiezen van een nieuwe matras doe je met heel veel aandacht.  Het is immers heel persoonlijk, zowel naar uw eigen ergonomische noden als naar uw aanvoelen. Zeer duidelijke info,een goed gesprek en een prima advies leidt je naar de beste oplossingen. 

Na het type van matras of slaapsysteem, beslis je welke hardheid je voor je matras verkiest.  Dit doe je op basis van wie je bent en wat je ervaring is. Bij de pocketveren matras maakt de draaddikte die gebruikt wordt om de veer te maken het belangrijkste verschil uit. 
Hou alvast voldoende rekening met onze info en ons advies omtrent de keuze van de hardheid. 

Je nieuwe matras moet je leren kennen en omgekeerd.  Je lighouding en aanvoelen zal anders zijn dan op de matras die je vervangt.  Dat is ook de bedoeling, dat je nieuwe matras je wat beter en met nieuwe veerkracht zal ondersteunen. 
Heb je niet dadelijk een wow gevoelen, vrees dan niet.  Het is best ok als je pas na een dertigtal dagen aan je nieuwe comfort gewend bent.  

Bij de Auping matrassen : 
Het is dus goed om niet al te snel te evalueren.  Maar stel dat je na een dertigtal dagen toch de vaststelling maakt dat je de matras wat te hard of te zacht hebt gekozen, dan kun je je beroepen op de gratis omruilgarantie. Dat betekent dat we bij een matras met afritsbare hoes gratis de kern van je matras omruilen voor een andere hardheid. We hoezen je matras of bovenplateau af en ritsen deze opnieuw over of op de aangepaste matras.  Bij een matras met vaste hoes kan de gehele matras omgeruild worden. 
De omgeruilde kernen of matrassen worden daarna passend gerecycleerd tot nieuw metaal, en bvb judomatten of isolatiematerialen. 

Afspraken :
- je hebt voldoende tijd genomen om je nieuwe matras te leren kennen en te evalueren, circa 30 nachten
- je kunt één keer op deze gratis omruiling beroep doen, in de periode tot max 90 dagen na de levering van je matras 
- deze garantie geldt niet voor de "gestoffeerde matrassen" die in combinatie met een topper gebruikt worden op de boxspring
- ook voor outlet- of toonzaalmodellen aan bijzondere nettoprijzen is de omruilgarantie niet meer van toepassing
- deze gratis omruil garantie wordt je aangeboden als klant van EenGoedBed en is geldig op de Auping matrassen.