info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

openingsuren


zo ongeveer altijd, als je ons vooraf even laat weten wanneer je graag langskomt
bel nu 0475/ 300.697 of stuur ons een berichtje
-
en we zijn sowieso actief, met open deur,
 
van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 12u en van 14 tot 18u30

uitgezonderd op feestdagen
 

makkelijk te bereiken en parkeren

in Het Woonhuis, Ieperstraat 75, 8970 Poperinge, België

vlot bereikbaar
klik hier voor een routebeschrijving

gratis parkeren
op adres Prof.Dewulfstraat 20 ,
je belt er even met je mobiel, de poort opent en je kunt gratis parkeren en de winkel inlopen
klik hier voor een routebeschrijving


speelhoek
kinderen zijn meer dan welkom in deze wondere wereld !

online
je kent nu het product en je keuze is gemaakt, dus graag bestellen ? Heel makkelijk op deze site !
 
nog vragen of advies gewenst ?
bel nu 0475/ 300.697 of neem contact via mail.

welkom in onze wondere wereld van goede bedden

Je bent op zoek naar een goed en mooi bed, matras of slaapcomfort, voor u, jullie, jullie kids of juniors, jullie gasten....
Uw zoektocht staat bij ons centraal. We vertellen je over goede bedden, we laten je kennis maken met materialen en technieken. Samen zoeken we de argumenten op die voor u belangrijk zijn en leren we je te vergelijken en te waarderen.  We ontdekken samen de betere of beste oplossing.  En dat is prima ! 

Daarom hebben we ook een mix aan merken in onze winkel.  We selecteren met kennis en ervaring een assortiment aan kwaliteitsvol slaapcomfort, voor diverse toepassingen en budget, objectief en met een brede horizon.  We gaan voortdurend op zoek naar vernieuwende en creatieve producten.  Zo creëren we een efficiente en enthousiaste ruimte, uw wondere wereld van goede bedden. 
Je kunt deze zoektocht alvast hier online opstarten !

Je kunt op deze site je keuzes samenstellen, de details leren en de prijs berekenen,
en, als je je keuze goed kent, ook makkelijk online bestellen !

Geniet ervan om onze bedwinkel te bezoeken.  Je gaat er de mooie bedden zien, voelen, op de matrassen liggen en vergelijken, onder een dekbed kruipen, stoffen en kleuren kiezen,.... en er samen over spreken.  Je bent dan heel werkelijk in de wondere wereld van de goede bedden. Een echte beleving !  

Maak er meer van dan enkel een winkelbezoek aan EenGoedBed !
Ga lekker lunchen bij onze gekende horeca. Laat het ons weten, dan bieden wij jullie het apertitief aan.
En ga nog even op bezoek bij onze Life Style partners in Poperinge.

Poperinge en omgeving heeft heel wat bezienswaardigheden en activiteiten om uw bezoek aan Poperinge volledig en verrassend te maken.

of maak er ineens een kort verblijf van en slaap in een goed bed in een gezellige B&B, vakantiehuis of hotel in de omgeving.  Laat het ons vooraf weten, dan bieden wij u bij aankoop van uw goed bed of matras de overnachting gratis aan. 

over onze services

EenGoedBed.be biedt jullie een volledige service en nog meer :
naast het persoonlijke advies en de leerrijke presentatie, staan we ook in voor de vakkundige levering en montage,  
het gratis verwijderen van de te vervangen matras en/of bodems, planning en advies voor de volledige inrichting van je slaapkamer, opvolging.... lees er meer over 

onze geschiedenis

In 1980 hebben wij, Bertrand Pouseele en Christine Ingelaere, het plan opgevat om zelfstandig te gaan ondernemen.  Eigentijds meubilair, met vele uitvoeringen en vrij te combineren, kende opgang en werd erg gewaardeerd.  Klanten leerden "zich in te richten" ipv meubelen aan te kopen.  Advies en gesprek over hoe zich in te richten werd heel belangrijk en dit is ons vak. 
Gestart rond voornamelijk de inrichting van het kantoor, hadden we als snel het geluk om partner te kunnen worden van Hulsta meubelen en Jori zitmeubelen.  Beide zijn kwaliteitsvolle en vernieuwende meubelproducenten. "Het Woonhuis" was geboren, met een aanbod van meubelen zoals een eigentijds gezin deze graag in huis zou hebben.

In 1984 hebben we het pand, Het Woonhuis, in de Ieperstraat 75 aangekocht en in samenwerking met de familie uitgebouwd tot een toonzaal van circa 650m², een eigen parking en grote tuinen.  Zitmeubelen van Cinna, jeugdkamers van Emdeka, massiefhouten meubelen van Hedem Team... kwamen onze collectie vervoegen.  
Met Auping en Pirelli bouwden we al snel een belangrijke afdeling slaapcomfort uit.  In deze jaren maakte ook Ikea zijn intrede op de Belgische markt. 

Ons aanbod specialiseerde zich in de daaropvolgende jaren.  We volgden de vele innovaties in de productie en het advies aan de klant werd steeds belangrijker.  De markt ontwikkelde naar uitgebreide collecties en mogelijkheden. De communicatie digitaliseerde en professionaliseerde.  Onze klantgerichte service staat centraal, klanttevredenheid is ons belangrijkste speerpunt. 

Al snel zijn we ook online aanwezig geweest en hebben we hierin de snelle ontwikkeling enthousiast gevolgd en creatief ingevuld. 

In 2005 is zoon Pieter het team vast komen versterken.  De specialisatie naar het slaapcomfort en de slaapkamer meubelen werd onze strategie, aangevuld met de best ergonomische relaxzetels met mooie hedendaagse vormgeving en aanvullende sofas.  Daarnaast hebben we ons toegelegd op de functionele tafels en hedendaagse stoelen collecties, waarbij de mooie producten van Kristalia centraal staan.  
Intussen hebben we "onze wondere wereld van goede bedden" uitgewerkt onder de naam  EenGoedBed.be, wat ook dadelijk verwijst naar onze sterke online aanwezigheid.   
We bieden de klanten en bezoekers een ruim overzicht van de belangrijkste materialen, producten en fabrikanten.  Uw zoektocht staat centraal, uw tevredenheid is ons hoogste doel.  Daarvoor gaat onze aandacht en enthousiasme uit naar een prima organisatie, een versterkende en inspirerende communicatie en een constructieve samenwerking met de producenten rond kwaliteit en innovatie. 

De familie Pouseele - Ingelaere.