info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

bodem + matras = het slaapsysteem

Als we slapen, dan wil ons lichaam, onze spieren en rug uitrusten en zich herstellen. We willen daarom in een zeer goede houding liggen om te ontspannen en zo weinig mogelijk druk te ervaren. 
Onze matras en bodem nemen tijdens onze slaap de taak over om het lichaam te ondersteunen en in een goede houding te brengen.  Het samenwerken van de bodem, de matras en het hoofdkussen noemen we het slaapsysteem.   Matras en bodem zijn zo ontworpen dat ze elkaars argumenten versterken en optimaliseren. 
Het slaapsysteem zal er ook voor zorgen dat de slaper in een gezond klimaat gaat rusten en goed geventileerd wordt. 


Als ondersteuning van de matras gebruiken we de lattenbodem, de spiraal of de boxspring. 
 
Een slaapsysteem is wat we in ons bed monteren : in een bestaande of een nieuw mooi bedkader of een nieuw op maat gemaakte bedomranding.  Het slaapsysteem zal de kwaliteit van het liggen en slapen bepalen, als ook de eventuele verstelbaarheid van rug- en voetendeel.  Het bed daaromheen zal vooral de stijl en schoonheid van het bed uitmaken. 
Het slaapsysteem kan ook alleenstaand gemonteerd staan, op pootjes of op een eigen onderstel.  


Gebruiken we de boxspring als bodem van ons slaapsysteem, dan spreken we wel dadelijk van een compleet bed, het boxspring bed.
De gestoffeerde boxspring(s) hebben onmiddellijk de stijl, kleur en uitvoering zoals jij die wenst en in je interieur inpast.
Een bestaande bedkader of een nieuwe bedomranding heb je bij de boxspring niet nodig. 
Aangevuld met een passend hoofdbord heb je een compleet bed. De Auping, Urban en Up-to-day boxspring kan ook zonder hoofdbord geplaatst worden.    

de matras bepaalt het kwaliteitsniveau

In het slaapsysteem kunnen we op de bodem verschillende matrassen verkiezen met specifieke eigenschappen en kwaliteitsniveau.  Je gaat dus uw slaapsysteem hier reeds op uw maat samenstellen ! 

Houden we van een compacte matras, zijn we goede slapers, sportief en probleemloos, dan liggen we erg voorbeeldig op " een goede matras ".
Willen we wat meer of extra preventief comfort, dan kiezen we voor een " meer dan goede matras ".
Hebben we een kwetsbare rug, schouders of heup, of soms een voelbaar vermoeid lichaam na een drukke dag, dan gaan we voor " een zeer goede matras ". 
Je herkent ze verder aan hun kleuren.

Onze eigen lichaamsbouw, ervaring en gevoelen zal mee bepalen welke matras en slaapsysteem we verkiezen.  Welkom in onze wondere wereld van goede bedden, om samen deze slaapsystemen te ontdekken !

ontdek de slaapsystemen

Het Auping slaapsysteem, strak en dynamisch - spiraal + pocketveren matras
Slapen op Urban Wave, hoog ergonomisch en soepel - lattenbodem + pocket of foam matras
Classic slaapsysteem, stevig en duurzaam - lattenbodem + pocket, foam of latex matras
Slapen op een boxspring, sfeervol en verwennend - boxspring + pocketveren matras

bodem en matras in een mooi bed monteren

Wil je je slaapsysteem onderbrengen in een mooie en sfeervolle bedomranding, klik dan hier. 

Het Auping slaapsysteem past wondermooi in de elegante bedden van Auping.  Kies je voor een volledig Auping bed (bed, spiralen en matrassen) dan ga je verder via deze link.  De prijzen voor een volledig Auping bed hebben immers een voordeel van 10% t.o.v de tariefprijzen ! 


Zoek je een nieuw slaapsysteem om te monteren in een bestaande bedkader, let er dan op dat dit de juiste afmetingen heeft, passend voor dit bed.
Laat je een bedkader op maat ontwerpen, kies dan uw slaapsysteem vooraf.  We geven je dan het technische advies zodat je bedontwerp optimaal geschikt is om het slaapsysteem te ontvangen. 
Lees onze tips over hoe het slaapsysteem in je bed kan gemonteerd worden.