info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

wat is bed-upcycling

Heel wat mensen hebben goede argumenten om zich een nieuw bed aan te schaffen. Ze gaan genieten van een ergonomisch ligcomfort of een verbeterd functioneel comfort .

Bij de levering verwijderen wij  bij EenGoedBed gratis de te vervangen bedden, bodems en matrassen.  Zo worden deze op passende wijze verwijderd en indien mogelijk gerecycleerd.  Zo werken we aan duurzaamheid.

Uit onze ervaring kunnen we van retournerende bedden en bodems soms oordelen dat ze nog goede kansen hebben om met wat creativiteit een nieuwe functionele toepassing te krijgen.  Een mooie bedomranding, nachttafels,  lattenbodems of spiralen kunnen een bron zijn van inspiratie om daar iets van te maken, zodat een "verloren" product plots een nieuwe passende toekomst krijgt.  We noemen dit "upcycling", de kans benutten om de waarde van het product te vernieuwen in een creatieve toepassing. 
Zo maak je duurzame en budgetvriendelijke oplossingen. Je kunt ideeën realiseren, experimenteren en genieten. 

Om ergonomische en hygienische redenen komen matrassen niet in aanmerking voor upcycling, maar worden zij op een goede manier verwijderd en geselecteerd verwerkt.  

Toepassingen ?  Het "upcyclen" van een bed of bedbodems biedt mooie resultaten die we kunnen gebruiken als 
een startend bed om een comfortabele nieuwe matras te ondersteunen, een verrassend en budgetvriendelijk logeerbed, een creatief groter bed in de juniorkamer, in een gastvriendelijke studentenkamer, het vakantiehuis, een karaktervol B&B verblijf....

zie volgende kansen om creatief te upcyclen : 

hoe het werkt :

Bedden, bodems of meubelen die volgens ons een kans hebben op een nieuwe functionele toepassing, houden we bij en presenteren we hier op de website. Het zijn dus tweedehands stukken.  Heb je zin om er iets mee te doen ?  Ga dan als volgt te werk : 
  1. Je reserveert het product door het insturen van het onderstaande formulier.
  2. We bevestigen u de beschikbaarheid van het product.
  3. Je maakt afspraak om het product te komen ophalen en te betalen met bankkaart bij afhaling. 

Eigen aan upcycling, de kansen zijn uniek en éénmalig !

De te betalen waarde voor deze bedden, bodems of meubelen voor creatief hergebruik zijn bijzonder eenvoudig en laag.  De prijs die je betaalt, dekt enkel de kost van vervoer en behandeling tussen de klant van EenGoedBed en ons magazijn en drukt je waardering uit voor de kans en het project. 

happy feeling !

Met je creatief initiatief kun je op een budget- en productvriendelijke manier een idee realiseren.  Mooi zo ! 
Ook de klant voor wie we zijn te vervangen bed, bodems of meubel verwijderen is heel gelukkig.  En voor onze ploeg is het leuk om onze ervaring en kennis op deze manier te kunnen inzetten. 
Want we maken nog velen gelukkig.  Uw vergoeding voor deze tweedehands producten gaat geheel naar sociaal ondersteunend project De Wervel in Poperinge, prima toch ! 

reserveer met vermelding van product nummer en naam

velden met een * zeker invullen aub