info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

over onze services : hulp bij verhuis

goed verhuizen, wij helpen met het vakkundig demonteren en monteren !


Verhuizen is veelal een eindpunt van een langere periode van "bouwen of verbouwen"... en uitzien naar een "nieuwe thuis". Een vrolijk en feestelijk moment, doe het verhuizen daarom goed ! 
En goed verhuizen is een hele opgave.  Er moet heel wat bedacht, georganiseerd en gepland worden.  Begin alvast met een tijdige en goede voorbereiding en onderschat het verhuizen niet :  maak er voldoende tijd en energie voor vrij.  Zo spaar je een pak zenuwachtigheid en bewaar je de kwaliteit van uw goederen en meubelen !

Het is een aanrader om tijdig beroep te doen op een professionele verhuisfirma.  Deze beschikken over de passende vakkunde, mankracht, vervoer en inpakmogelijkheden.  Hun ervaring maakt het hen mogelijk om op de kortste termijn uw meubelen en goederen met zorg uit en in te huizen.  Voor verdiepingen, denk eraan om een meubellift te vragen !
En reken maar even na, deze verhuisdienst is werkelijk een beste investering :  het bespaart risico, beschadigingen, tijd, ongemakken en je wint alleen aan kwaliteit !   Informeer vooraf even naar de kostprijs. 

Tijdens een bouw- of verbouwperiode moeten uw meubelen ook soms vakkundig buitenshuis bewaard worden. Professionele firma's met meubelbergplaats kunnen u helpen met hun aanbod meubelbewaring. 


Naast het goed in- en uithuizen en vervoeren van uw meubelen is ook de voorafgaande vakkundige demontage en het terug monteren van je bed en slaapcomfort heel belangrijk.  Het bespaart u heel wat zorgen en het behoudt de kwaliteit en de goede werking van je comfort. Goed voorbereid wordt ook de beschadiging of het verlies van onderdelen tijdens de verhuis beperkt.
 
Daarom kunt u op onze 
"hulp bij verhuis" service  beroep doen :  wij demonteren zorgvuldig uw bed of slaapcomfort, maken het klaar voor verhuis en eens het in je nieuwe slaapkamer is aangekomen komen wij het terug vakkundig monteren. 
Voor bedden en comfort welke EenGoedBed bij u heeft geleverd, is deze service, met uitzondering van de verplaatsingskosten indien je verder af woont dan 25km, gratis. Neem omtrent deze service tijdig contact met ons op.

Tips of montageschemas van uw meubelen kunt u bij ons ook steeds opvragen.  
Heb je hulp nodig bij het demonteren en monteren van je meubelen, andere dan het bed of comfort dat EenGoedBed je aanleverde, neem dan contact op met de vakmensen professionele meubelmontage :  Kevin Milleville, 0476/ 77.66.36 of via keso1997@hotmail.com. 

Indien U zelf gaat verhuizen en u beschikt niet over het nodige en veilige transport voor uw meubelen, dan raden wij U aan om een aangepaste bestelwagen of lichte vrachtwagen te huren. Vraag er ook touwen en inpakmateriaal bij.  Wees in ieder geval erg zorgzaam en vermijdt beschadigingen die achteraf dure herstellingen of vervangingen noodzakelijk maken.  
Steeds tot uw dienst en succes ! 

een handige checklist


Je verhuis goed voorbereiden en uitvoeren, kun je heel doeltreffend aan de hand van heel volledige verhuis checklist van Engie. 
 

vakkundige verhuisfirma's


veilig en efficiënt verhuizen ( ook met een buiten lift ) ? Dan doe je beroep op de professionele verhuisfirma :

Amitax , Ieper, vakkundig verhuizen, meubellift, meubelbewaring
Verhuizingen Druant, Ieper,
Liftservice Moeyaert, Gits,
Verhuisliftregio Ninove, Aalst 
Firma Vanhoevelen, regio Mechelen

bij verhuis of verbouwing ga je je meubelen tijdelijk in goede bewaring plaatsen ? 
Amitax, Ieper, 
Verhuisfirma Druant, Ieper
Store It, Ieper, www.store-it.be 

prijs van de meubelbewaring is afhankelijk van het volume. Je kunt de meubelen laten ophalen en terugbrengen. 

 

creatief met tweedehands ?
creatief met tweedehands ?
wat met je oude matras ?
wat met je oude matras ?
even een bed huren ?
even een bed huren ?