info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

gratis hulp bij verhuis

Als je je bed, slaapcomfort of meubilair, dat je bij EenGoedBed hebt aangekocht, wilt verplaatsen of verhuizen dan bieden wij u gratis* onze hulp aan bij verhuis. Het bespaart u heel wat zorgen en het behoudt de kwaliteit en de goede werking van je slaapcomfort. Goed voorbereid wordt ook de beschadiging of het verlies van onderdelen tijdens de verhuis beperkt. 

Zo werkt het : 
  • maak tijdig afspraak en wij komen vakkundig uw bed, comfort of meubilair demonteren,
  • zoek vooraf even de factuur of datum op van uw aankoop.  Zo weten wij over welk bed of meubel we spreken en wat we moeten voorbereiden,
  • we maken het bed of meubilair klaar voor verhuis,
  • is uw bed aangekomen in uw nieuwe slaapkamer, dan komen wij uw bed of meubel terug vakkundig monteren. 

Bereidt u goed voor :
  • vóór het demonteren, verwijder uw dekbed en hoeslaken van uw bed en maak uw meubelen ledig, 
  • zorg ervoor dat er voldoende ruimte in de kamer is om de gedemonteerde stukken veilig te kunnen op kant zetten,
  • als alle stukken zijn verhuisd en in de ruimte zijn geplaatst waar ze gemonteerd moeten worden, dan kunt u de afspraak bevestigen voor het terug monteren,
  • zorg ervoor dat de stukken niet geplaatst zijn op de plaats of muurkant waar ze moeten gemonteerd worden.  Zo is de plaats om te monteren vrijgehouden en kunnen we aan de slag. 

Deze dienst bieden wij gratis aan onze klanten aan, *alvast tot op een afstand van 25km van uit Poperinge.  Op verdere afstand maken we vooraf afspraak omtrent de verplaatsingskosten. 

Voor het uit- en inhuizen en vervoeren naar uw nieuwe thuis, verwijzen wij naar de professionele verhuisfirma's. 

goed verhuizen !

Verhuizen is veelal een eindpunt van een langere periode van "bouwen of verbouwen"... en uitzien naar een "nieuwe thuis". Een vrolijk en feestelijk moment, doe het verhuizen daarom goed ! 
En goed verhuizen is een hele opgave.  Er moet heel wat bedacht, georganiseerd en gepland worden.  Begin alvast met een tijdige en goede voorbereiding en onderschat het verhuizen niet :  maak er voldoende tijd en energie voor vrij.  Zo spaar je een pak zenuwachtigheid en bewaar je de kwaliteit van uw goederen en meubelen !  
Je verhuis goed voorbereiden en uitvoeren, kun je heel doeltreffend aan de hand van heel volledige verhuis checklist van Engie.

Het is een aanrader om tijdig beroep te doen op een professionele verhuisfirma.  Deze beschikken over de passende vakkunde, mankracht, vervoer, lift en inpakmogelijkheden.  Hun ervaring maakt het hen mogelijk om op de kortste termijn uw meubelen en goederen met zorg uit en in te huizen.  Voor verdiepingen, denk eraan om de meubellift te vragen !
En reken maar even na, deze verhuisdienst is werkelijk een beste investering :  het bespaart risico, beschadigingen, tijd, ongemakken en je wint alleen aan kwaliteit !   


Indien U zelf gaat verhuizen en u beschikt niet over het nodige en veilige transport voor uw meubelen, dan raden wij U aan om een aangepaste bestelwagen of lichte vrachtwagen te huren. Vraag er ook touwen en inpakmateriaal bij.  Wees in ieder geval erg zorgzaam en vermijdt beschadigingen die achteraf dure herstellingen of vervangingen noodzakelijk maken.  Tips of montageschemas van uw meubelen kunt u bij ons ook steeds opvragen.  

Steeds tot uw dienst en succes ! 

vakkundige verhuisfirma's

Amitax , Ieper, vakkundig verhuizen, meubellift, meubelbewaring
Liftservice Moeyaert, Gits,
Verhuisliftregio Ninove, Aalst 
Firma Vanhoevelen, regio Mechelen
Store It, www.store-it.be, meubelbewaring

Prijs van de meubelbewaring (het oplsaan van uw meubelen gedurende een verbouwingsperiode...)  is afhankelijk van het volume. Je kunt de meubelen laten ophalen en terugbrengen.