info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

een verstelbaar bed

Een spiraal, boxspring of lattenbodem met bewegende delen, maakt je bed verstelbaar  : 

Met een bewegend rugdeel kun je recht gaan zitten in bed, om iets te lezen, tv te kijken of te relaxen.  Je kunt in lichte helling slapen als dat je goed doet. De rug helemaal recht zetten, kan je ook helpen bij het in- en uitstappen !
Het voetendeel verstellen tilt je bed vanaf het midden ietwat naar boven.  Deze instelling is aangeraden om de voeten en onderbenen extra rust te gunnen, vooral als je wat kwetsbaar bent voor spartaderen of vermoeide voeten. 
De verstelling onder de knie gebruik je in ruglig.  Dit ontspant je rug.  Het is goed om in deze positie even te gaan herstellen bij pijn of druk op de rug, te relaxen of even voor het inslapen te ontspannen. Wie om fysieke redenen op de rug slaapt, komt met deze verstelling in een goede lighouding. Dat is prima.
De extra verstelling van enkel het uiterste hoofddeel kan belangrijk zijn als correctie op de nekdruk of als comfort bij het rechtzittend lezen van een boek. 


Het is heel praktisch om je bed aan te passen terwijl je in je bed ligt.  Zo voel je het goede comfort aan. Daarom is je bed uitgerust met elektrische motor(en) die je bedient met een (RF) afstandbediening.   
Het voetendeel kun je ook handmatig instellen. Deze instelling blijft doorheen de nacht en voor langere tijd veelal ongewijzigd.
In enkele gevallen is de verstelling van het rugdeel met de hand ook verkrijgbaar.
 Je moet dan wel even het bed verlaten om de positie aan te passen. Wil je gaan slapen na het lezen van een boek, dan moet je nog even het bed uit.

De verstelbaarheid van het bed of bodem kun je kiezen bij de opties van het product.

voor een ergonomisch en gebuiks comfort

Verstelbaarheden in je bed kunnen onmisbaar zijn omwille van een medisch advies of hun ergonomische meerwaarde.  We denken dan aan een betere lighouding voor rugpijn, maagproblemen, hoest, evenwicht, spataderen...  Dan is het prima als je bed je daarbij precies kan helpen. 

Een verstelbaar bed kan ook veel bijbrengen aan het comfortabel gebruik van je bed.  Het is leuk om wat vroeger naar je bed te gaan en rustig een boek te lezen, muziek te beluisteren, te relaxen... geniet gewoon van je bed en zijn comfort !

Denk niet alleen aan vandaag.  U investeert in een goed bed dat u langere tijd een prima comfort aanbiedt.  Hou daarom rekening met uw mogelijke verlangens over deze tijd heen. Een goed bed is er voor u, ook als we wat ouder worden, makkelijker het bed willen opmaken, onderhouden, in- en uitstappen of als we ons thuis wat laten verzorgen. 
Lees hier even meer over het extra comfort bed of hoog-laag bed. 

bij alle bedden en matrassen ?

Deze verstelbaarheden zijn alvast mogelijk op de Auping spiralen en Auping boxspring bedden.  
Andere boxspringbedden hebben naast de vlakke uitvoering meestal de optie "verstelbaar rugdeel en knieknik met motor".  De lattenbodems hebben meestal de optie om "rugdeel en voetendeel met de hand te kunnen verstellen" of de optie om "rugdeel en knieknik met de motor te verstellen". 

Verstelbare spiralen of bodems kunnen we normaal in je bestaande bed installeren. Heb je daar vragen over, vraag ons vrijblijvend om advies

Uw bed in de voor u passende instelling plaatsen is een individueel comfort, meestal niet voor beide partners gelijk. In een 2persoons bed is het dus optimaal om ieder zijn matras te hebben.  Je kunt ook werken met twee matrassen met daar bovenop een "split" topper. Deze oplegmatras of topper is dan gescheiden aan het hoofddeel. Zo kan iedere partner individueel het rugdeel bewegen, maar blijf je verder op één doorlopende oplegmatras slapen. De topper geeft ook een extra ligcomfort ! 
De huidige kwaliteitsvolle matrassen kunnen makkelijk mee bewegen met het verstelbare bed. 

 
Tip :   gebruik een kwaliteitsvolle matrasbeschermer en hoeslaken dat enige elasticteit heeft
zodat bij het bewegen de matras goed en gezellig gedekt blijft. 

 
Knap : het is mogelijk om in een 2persoons bed twee spiralen of boxprings te combineren met diverse mogelijkheden van verstelling, bvb een vlakke bodem naast een verstelbare bodem. 

naar onze selectie verstelbare bedden

De Auping spiralen hebben een bijzonder sterk frame en worden door heel intelligente, kleine elektromotoren versteld.  De bediening gebeurt met een erg gebruiksvriendelijke en draadloze afstandsbediening met radio frekwentie. 
Onder het bed met spiralen blijft voldoende vrije ruimte voor onderhoud. 

De Auping boxspringbedden hebben dezelfde spiraal als onderframe en dus zijn de gebruiksvriendelijk en duurzame verstelbaarheden ook gelijk.  De vrije ruimte onder het boxspringbed is minder ruim. 
De Auping boxspring blijft ook bij verstelbaarheden erg goed ventileren doorheen de spiraal !  

Lattenbodems en andere boxspringbedden maken gebruik van een ietwat grote blok-motor met afstandbediening of met kabelverbinding of draadloze RF bediening.
 

De keuzes om de bodem van het bed verstelbaar te maken, vindt je in de opties van het product.  Dus even je bed kiezen en dan de opties invullen voor de verstelbaarheden ! 
AUPING BEDDEN MET SPIRALEN EN MATRAS
AUPING BEDDEN MET SPIRALEN EN MATRAS
HET BOXSPRINGBED, STIJLVOL !
HET BOXSPRINGBED, STIJLVOL !
MOOI BED MET BODEM EN MATRAS
MOOI BED MET BODEM EN MATRAS