info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Uw bestelling (0)

Er zijn nog geen producten in uw bestelling geplaatst

wanneer vervang ik mijn matras ?

Doe de grote bedtest


Doe nu even de Grote Bedtest (klik hier door) en je haalt zo meer slaap uit je bed. 
Enkele eenvoudige vragen laten je ontdekken hoe gezond je nu slaapt en of je bed past bij jouw slaapgewoontes.   Enkele minuutjes volstaan. 

De Grote Bedtest is een initiatief van De Slaapraad, een neutraal orgaan dat in 1996 werd opgericht op initiatief van fabrikanten en handelaars uit de slaapcomfortsector om het grote publiek bewust te maken van het belang van goed slapen. 


 

Vervang om de 10 jaar je matras en win 1 uur slaap


Een goede matras moet heel wat werk verzetten.  Iedere nacht moet hij je lichaam ondersteunen en goed laten liggen, goed ademen en zorgen voor een gezonde omgeving.   Het lijkt logisch dat de veerkracht van onze matras door de jaren heen vertraagt en dat vooral de hoes door gebruik en transpiratie ook gaat slijten.  We kunnen onze matras alleen maar dankbaar zijn voor het comfort dat het ons over die tijd heeft aangeboden. 

Je matras gaat na 30.000 nachturen niet alleen inboeten op het ligcomfort en dus mogelijke rugklachten met zich meebrengen, ze zal ook op hygienisch vlak aan kwaliteit verliezen en een voedingsbodem gaan vormen voor allergiën. 

Kijk dus na hoe oud je matras is.  Is deze wat ouder dan tien jaar, dan is het goed om uit te kijken naar een vernieuwing. Is uw matras eerder 15 jaar of langer in gebruik, beslis dan dadelijk om je matras te vervangen ! 

Zo voorkom je mogelijke problemen aan rug of aan je gezonde slaap die door een te oude matras worden veroorzaakt. 

 
Als we u vertellen dat u,…zonder uw leven drastisch om te gooien, per nacht 1 uur slaap kan winnen. Wat zegt u dan?   Juist…daar wordt u stil van.
Nochtans is het wetenschappelijk bewezen: vervang tijdig…én zeker na 10 jaar uw oude matras. U slaapt niet alleen beter, ook allergie en rugpijnen verminderen.
Deze en andere slaaptips worden u aangeboden door De Slaapraad.
Kijk op deslaapraad.be.  Een goede raad van De Slaapraad.
 
 
 
een passend hoofdkussen !
een passend hoofdkussen !
één grote matras of twee matrassen
één grote matras of twee matrassen